Geld lenen voor een vakantie

Het is september en je bent nog steeds niet op vakantie geweest. Niet omdat je geen tijd of zin hebt, maar omdat het financieel even niet haalbaar lijkt. Toch zijn er vaak mogelijkheden waar je niet aan hebt gedacht. Een van deze oplossingen is een minilening aanvragen. Met een minilening leen je tot wel 1.500 euro, eenvoudig en snel binnen 5 minuten. Na akkoord kan het bedrag al binnen 24 uur op je rekening staan. Met andere woorden: Je kunt volgende week al op vakantie!

Voordelen van een minilening

De minilening kent diverse voordelen. Het aanvragen van een minilening gaat eenvoudig en snel. Een loonstrook is zelfs overbodig. De totale aanvraag neemt minder dan 5 minuten in beslag. Tevens is het mogelijk om een minilening te krijgen zonder BKR toetsing. Hierdoor is het voor mensen met negatieve BKR registratie ook mogelijk om een lening af te sluiten.

Nadelen van een minilening

De looptijd van een minilening is afhankelijk van de looptijd 15, 45 of 62 dagen. Dit betekent dat het geleende bedrag binnen deze genoemde termijn terugbetaald dient te worden. Voor sommigen is dit helaas niet haalbaar. Tevens dien je een garantsteller aan te dragen bij het afsluiten van een minilening. Dit is iemand die garant staat wanneer je om wat voor reden dan ook in gebreke komt. Een externe garantsteller is ook mogelijk. Echter zijn hier hogere kosten aan verbonden.

Doorlopend krediet

Verwacht je vaker krediet nodig te hebben? Wellicht is een doorlopend krediet dan de oplossing. Met een doorlopend krediet betaal je maandelijks een (acceptabel) bedrag voor de beschikbare service. Pas wanneer je daadwerkelijk gebruik gaat maken van het krediet betaal je rente over het opgenomen bedrag. Vooraf kies je een kredietplafond. Hoe hoger het kredietplafond, hoe hoger het basisbedrag per maand.

Geld lenen kost geld!

Zoals je weet: geld lenen kost geld! Houdt dit altijd in gedachten wanneer je een lening afsluit. Bedenk vooraf of je in staat bent om de lening op tijd terug te betalen.